Bed and Breakfast Gent - Allegra Nova

Home

Welkom

Kamers

Prijzen

Ontbijt

Locatie

Links

English Français

De Bed and Breakfast Allegra-Nova is gelegen in het historisch stadscentrum van Gent tussen de Sint Michielskerk, het Gravensteen en het Begijnhof. Het recent gerenoveerde 19de eeuwse huis is voorzien van alle moderne comfort en smaakvol ingericht. Zonnepanelen zorgen voor de ecologische toets en de groene stroom.
Op 5 minuten wandelafstand van de drie prachtige torens de verwelkomen wij U in een aangename, rustige en romantische omgeving. Gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer of per auto. De parking Ramen P8 bevindt zich aan de overkant (14 euro/dag). U kan ook de parking St Michiels P7 gebruiken (ongeveer 5 minuten te voet). Een groot deel van de Gentse binnenstad is autovrij.

Fatima, Studio met tuin, de oosterse kamer op het gelijkvloers, bestaat uit 2 delen (en werd recent opnieuw gerenoveerd). Het eerste gedeelte bestaat uit een aangename leefruimte met een eigen keuken voorzien van een koelkast, magnetron, koffiezet, aanrecht en bijbehoren. Er is een knusse zit/slaapruimte met TV en internetaansluiting. Het tweede gedeelte biedt toegang tot de tuin en omvat slaap/zitruimte en de badkamer. Beide ruimtes zijn gezellig ingericht met Aziatische stoffen, tapijten en andere decoratieve elementen. Bij mooi weer kan u uiteraard in uw eigen tuin genieten van het heerlijk ontbijt of van een glaasje wijn...

Allegra, Standaard Studio, op de eerste verdieping, is ingericht in moderne Belgische stijl (en werd recent opnieuw gerenoveerd). De kamer bestaat uit een slaapruimte met badkamer, rustig gelegen aan de achterzijde van het huis. Aan de straatkant is er een ontbijt/leefruimte met TV, bureeltje, internetaansluiting en een praktische eigen keuken met koelkast, magnetron, koffiezet, aanrecht en bijbehoren.

In de kamers van onze bed & breakfast mag niet gerookt worden.
Huisdieren zijn niet toegelaten.
Kinderen enkel vanaf 10 jaar & aan volledig tarief.

Art Studio - Tweepersoonskamer met Terras

NIEUW - vakantielogies (zonder ontbijt)

Deze studio is volledig nieuw verbouwd en ingericht door Gentse kunstenaars. De studio bestaat uit een slaapruimte met dubbel bed, een badkamer met douche, leefruimte met zitbank + kabelTV & WIFI. Daarnaast beschikt U aangrenzend over een volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat, dampkap, koelkast, diepvries, magnetron, espresso-machine, waterkoker, aanrecht en bijbehoren. Er is een supermarkt op de hoek van onze straat.
Zeer comfortabel voor een verblijf van 2 personen, doch ook mogelijk te gebruiken door 3 of 4 personen door aanwezigheid van een zitbank die kan omgevormd worden tot een dubbel bed (1,3m x 2m).


Bed and Breakfast Gent - Allegra Nova
Bed and Breakfast Gent - Allegra Nova
Bed and Breakfast Gent - Allegra Nova
Bed and Breakfast Gent - Allegra Nova

Bed and Breakfast
ALLEGRA-NOVA
André & Lena

Ramen 24, 9000 Gent
Telefoon +32 (0)475 96 07 37
E-mail : info@allegra-nova.be

Designed for Allegra-Nova copyright 2008